top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ: FAQ

WIJ WILLEN MET EEN GROEP VAN MEER DAN ZES PERSONEN KOMEN. KAN DAT?

Uiteraard kan dat, maar onze kamers zijn geschikt voor maximum zes personen. De groep wordt dan opgesplitst en spelen de kamer in twee tijdsloten na elkaar, of twee verschillende rooms op hetzelfde moment. Wij voorzien andere activiteiten voor de personen die niet in de kamer zitten op maat van jullie wensen! Neem zeker contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden!

Reserveren jullie slechts één tijdslot voor zes personen en komen jullie toch opdagen met zeven, dan zal er één iemand moeten toekijken.

WANNEER MOETEN WE AANWEZIG ZIJN?

Probeer zeker een kwartiertje op voorhand aanwezig te zijn. Met wat geluk kan je dan zelfs eerder aan je avontuur beginnen!

ZIJN DE KAMERS GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Daar kunnen wij heel moeilijk op antwoorden. Onze kamers zijn volledig ontwikkeld voor volwassenen. Of jouw kind dat kan, laten we aan jou over. Elk kind is immers anders.
Wij geven wel dit advies:

Kinderen zijn toegelaten vanaf de leeftijd van tien jaar. Kinderen jonger dan tien worden helaas niet toegelaten in onze kamers. Al raden wij een leeftijd van zestien jaar aan. Dit om ten volle van het spel te kunnen genieten, zowel voor het kind, als voor de medespelers. Indien er een kind meespeelt jonger dan zestien jaar, moet er altijd een volwassene (18+) meespelen. Wij raden zeker aan om elk spel minstens met twee volwassen personen te spelen.

WORD IK ECHT OPGESLOTEN?

Jazeker! Je krijgt een uur tijd om te ontsnappen. Geen paniek, we houden altijd een oogje in het zeil voor het geval er iets mis gaat én er is een panic-button. Zo hou je toch nog zelf de touwtjes in handen.

KOM IK IN EEN KAMER TERECHT MET MENSEN DIE IK NIET KEN?

Dat is zeker niet de bedoeling. De bedoeling is om een leuke activiteit te beleven met vrienden, familie of collega's. Indien je als individu wil opgesloten worden in onze escape room koppelen we je, indien gewenst, graag aan andere individuen. Op die manier wordt het toch een groepsbeleving.

KAN IK ALLEEN WORDEN OPGESLOTEN IN EEN KAMER?

Voor sommige delen is teamwork noodzakelijk. We laten daarom geen enkelingen toe in de kamers. Wanneer we meerdere aanvragen van individuen krijgen, koppelen we jullie graag aan elkaar. Op die manier wordt het toch een groepsbeleving. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons!

MAG IK MIJN HUISDIER MEEBRENGEN?

Neen. Hoe braaf je lieve troetelbeest ook mag zijn, voor het comfort van volgende spelers en de netheid van de kamers kunnen we dit helaas niet toestaan.

IK ZIT IN EEN ROLSTOEL. KAN IK MEESPELEN?

Nee, helaas. Hoe graag we ook inclusief willen zijn. Er zijn gewoon te veel obstakels en smalle gangen in de kamer om vlot met de rolstoel te kunnen bewegen.

Wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren!
Lees ook onze algemene voorwaarden.

bottom of page