ROOMS

Onze themakamers zitten boordevol raadsels en zijn speelbaar door elk type speler. Bekijk hieronder de kamers in detail en boek vandaag nog jullie avontuur!
Om misverstanden te voorkomen lees je best even de FAQ (veelgestelde vragen).

 
Hunter.png

Je zakenpartner is gegijzeld. Help zijn dochter het losgeld te vinden!

HUNTER

Londen 1932, je zakenpartner Louis is ontvoerd door het meesterbrein dat zichzelf 'The Pig' noemt. Je had met Louis afgesproken, maar hij is niet thuis. Zijn dochter is er wel en vraagt jullie even te wachten in de woonkamer. Plots rinkelt de telefoon en krijg je het nieuws dat Louis ontvoerd is en dat er losgeld wordt gevraagd. De opdracht die 'The Pig' je geeft is heel simpel: kraak Louis' kluis en breng hem het geld. Pas dan laat hij Louis vrij. Gelukkig heeft Louis allerlei puzzels, raadsels, codes en hints verstopt om de kluis te kraken. Oohja, je hebt maar één uur de tijd, want dan knalt 'The Pig' Louis overhoop.

Slagingspercentage: 40%

Moeilijkheidsgraad 4/5

Aanbevolen minimum leeftijd: 12 jaar

Deze kamer is geen escape room voor kinderen en werd volledig ontwikkeld voor volwassenen.

Spelen mag vanaf 10 jaar.

Speeltaal: Nederlands

Engels op aanvraag.

CircusAnimaliVok.png

Het circus is in de stad! Maar tussen alle lachende gezichten schuilt er een duister geheim...

CIRCUS ANIMALI

Circus Animali, het circus dat beroemd werd met hun sensationele dierenstunts, slaat z'n tenten op in Sint-Truiden! Jarenlang trokken ze door Europa met hun befaamde acts. Sinds enkele jaren zijn dieren niet meer toegelaten in circusshows en gaan de verkoopcijfers van het circus in het rood. Toch blijft  het circus doorgaan zonder zichtbare financiële problemen. Er gaan nu geruchten dat het circus blijft bestaan door enkele louche zaakjes achter de schermen.

De politie plant een inval tijdens hun periode in Sint-Truiden. Jullie kruipen in de huid van de rechercheurs en krijgen een huiszoekingsbevel van één uur. Zoek uit wat er aan de hand is!

Slagingspercentage: 50%

Moeilijkheidsgraad: 3/5

Aanbevolen minimum leeftijd: 12 jaar

Deze kamer is geen escape room voor kinderen en werd volledig ontwikkeld voor volwassenen.
Spelen mag vanaf 10 jaar.

Speeltaal: (zeer basis) Engels.